Alt på spil i Metal League 4 semifinalen

Onsdag kl. 19.00 køres semifinalen i Metal League 4 mellem SES, Esbjerg Vikings, GSK Grindsted og Slangerup Speedway Klub. Udover de to finalepladser kan aftenens bedst scorende hold vinde hjemmebanefordelen i finalen, der køres d. 23. juni.

Med alt på spil i pokalturneringen er alle opsatte på at gå videre, trods fraværet af flere profiler, der kører SEC samme aften.

SES stiller op med den nybagte dobbelte danske mester Anders Thomsen sammen med veteranen Hans Andersen og talenterne, Mads Hansen og Jesper Knudsen samt tyske Norick Blödorn.
Selvom SES har hjemmebanefordelen, skal man heller ikke afskrive Slangerup, der har haft gode resultater i ligasæsonen. Slangerup er fast besluttet på at nå finalen, og det bliver den garvede Michael Jepsen Jensen, der sammen med Andreas Lyager, Jonas Seifert, australske Rohan Tungate og det kun 16-årige talent Silas Hoegh, der skal få Slangerup videre i Metal League 4.
Grindsted forventer, at veteranen Kenneth Bjerre er med i Vojens sammen med polske Adrian Cyfer, samt Nikolaj Busk og Kevin Juhl Pedersen.
Generelt for SES, GSK Grindsted og Slangerup Speedway Klub kan man se frem til godt kørende hold med en god bredde, der kan hente de afgørende point på aftenen.
Esbjerg Vikings har haft en mindre god ligasæson indtil videre, men i semifinalen håber man på, at de rutinerede kræfter i skikkelse af Sam Masters, Kevin Wôelbert og Bjarne Pedersen kan gøre god brug af deres erfaring til at sikre en plads i finalen. Samtidig stiller Esbjerg Vikings med de to vestjyske stortalenter Kasper Andersen samt Emil Breum, som man med fordel kan hold øje med til aftenens løb.
Kan aftenens vinderhold score mere end 43 point, sikre de sig samtidig hjemmebanefordelen til finalen i pokalturneringen d. 23. juni.

Semifinalen begynder kl. 19.00.

Holdopstillinger:
SES Sønderjylland Elite Speedway:
1. Anders Thomsen
2. Mads Hansen
3. Hans Andersen
4. Norick Blödern
5. Jesper Knudsen

GSK Liga:
1. Kenneth Bjerre
2. Adrian Cyfer
3. Nikolaj Busk Jakobsen
4. Lars Skupien
5. Kevin Juhl Pedersen

Slangerup Speedway:
1. Rohan Tungate
2. Michael Jepsen Jensen
3. Andreas Lyager
4. Jonas Seifert
5. Silas Hoegh

Esbjerg Vikings
1. Bjarne Pedersen
2. Sam Masters
3. Kevin Wölbert
4. Kasper Andersen
5. Emil Breum

Billetter fra den afbrudte semifinale d. 2. juni gælder også onsdag.
Har du endnu ikke billet? Køb den her: https://www.ticketmaster.dk/venue/vojens-speedway-center-vojens-billetter/voj/203