Alt på spil i Metal Speedway League!

Med seks hold i ligaen er der lagt op til hård kamp om finalepladserne, hvor der er indlagt en dramatisk knockoutfase for at nå frem til det forjættede land.

Trupperne er for alvor begyndt at tage form i de teams, der i 2019 deltager i Dansk Metal Speedway League, og det tegner på forhånd til at blive en uhyre jævnbyrdig liga, hvor intet er givet på forhånd. Da Holstebro har været nødsaget til at trække sit mandskab, bliver det med seks deltagende hold, og det åbner for en ny turneringsstruktur, hvor der hele tiden er noget på spil.

Alle møder alle i grundseriens 10 indledende runder ude og hjemme, hvorefter de to øverste hold duellerer om retten til at afholde finalen på hjemmebane. Imens skal de fire nederste i grundspillet ud i direkte konfrontationer om de sidste to finalepladser, og her får nummer tre i grundspillet lov til at vælge sin modstander, mens de to resterende hold tørner sammen. Dermed får alle de deltagende teams det samme antal hjemmematcher som i den seneste sæson, og tilskuerne kan se frem til potentielt højspændte dueller.

– Med det her format får vi en hård og ubarmhjertig knockoutfase, hvor det handler om at levere i to indbyrdes opgør. Det giver masser af spænding, og der er store fordele for de hold, som gør det godt i grundserien. Det handler blandt andet om retten til at vælge modstander, og om de vil køre ude eller hjemme først. Derudover er der naturligvis hele tiden en direkte finaleplads at kæmpe for. I en liga, hvor alle teams ser uhyre jævnbyrdige ud, så ligner det en sportslig gyser på forhånd, konstaterer formand for Metal Speedway League, Annette Vesterskov, som kan se frem til en sæson med deltagelse af Region Varde Elitesport, Holsted Tigers, Slangerup Speedway, Team Fjelsted, Grindsted Speedway Elite og Esbjerg Vikings.

Fakta:

I den kommende sæson deltager seks mandskaber i Metal Speedway League.

Der indføres en ny ligastruktur, hvor alle hold møder hinanden ude og hjemme i grundseriens 10 indledende runder. Herefter dyster nummer 1 og 2 i grundserien mod hinanden om retten til at afholde finalen. Nummer 1 vælger, om de vil starte ude eller hjemme.

Nummer 3 vælger sin modstander blandt de tre sidste hold, og de to resterende hold møder hinanden. Her køres også ude og hjemme, og den samlede vinder i begge opgør deltager i finalen.

Se mere om Metal Speedway League på:  metalspeedwayleague.dk

For yderligere kommentarer: Annette Vesterskov, tlf.: 2497 1486