Damian Drózdz fortsætter hos Nordjysk Elite Speedway

25-årige Damian Drózdz fra Polen har indgået kontrakt med Nordjysk Elite Speedway for sæson 2022, hvor Damian Drózdz er blevet kategoriseret som B-kører.

I 2021 var Damian Drózdz kategoriseret som C-kører og kørte 2 matcher for Nordjysk Elite Speedway – 1 match den 30. juni på Sparekassen Danmark Speedway Arena i Brovst mod Team Fjelsted hvor det blev til 8 point på 6 heat, samt 1 match på udebane den 4. august mod Slangerup Speedway Klub hvor det blev til 10 point på 6 heat.

Damian Drózdz gode præstationer i 2021 har gjort, at han i 2022 er blevet kategoriseret som B-kører. Holdleder i Nordjysk Elite Speedway, Janus Millard, glæder sig over at have Damian Drózdz i truppen i 2022:

“Damian Drózdz var en af de kørere, vi nåede at teste af i de sidste matcher i år. Begge gange var han som C-kører en af de bedste på holdet, og begge gange kørte han i heat 14, så selvom han bliver B-kører i 2022, er jeg ikke i tvivl om, at han har, hvad der skal til for at blive en rigtig god B-kører for os”, udtaler Janus Millard.

Hovedpersonen selv er glad for at fortsætte i Nordjysk Elite Speedway i 2022:

“Jeg er rigtig glad for at fortsætte i Nordjysk Elite Speedway i næste sæson. Mit team og jeg følte os godt tilrette i klubben i år, så for mig er det perfekt og en let beslutning at fortsætte i klubben. Jeg ser meget frem til næste sæson, hvor jeg håber på at vi kan vinde mange matcher og vise publikum noget godt ræs”, udtaler Damian Drózdz.

Udover Nordjysk Elite Speedway i Danmark har Damian Drózdz skrevet kontrakt med Indianerna Speedway i Sverige og Rawicz i hjemlandet Polen.

Onsdag den 29. december præsenterer Nordjysk Elite Speedway endnu en B-kører til sæson 2022.