Der køres om æren i Vojens – UDSAT

UDSAT PGA. REGN – NY DATO FOR MATCHEN FØLGER

SES har allerede kvalificeret sig til Superfinalen, men er ivrige efter at vise, hvorfor de ligger på førstepladsen i Metalligaens samlede stilling. Region Varde Elitesport (RVE) har dog mulighed for at pynte på sæsonens resultat og indtage den samlede femteplads med en sejr i Vojens.

Der er ingen tvivl om, at SES er storfavoritter til at vinde løbet onsdag mod RVE. Det sønderjyske hold har da heller ikke tænkt sig at overlade noget til tilfældighederne og stiller med deres stærkeste holdopstilling.

Der er meget på spil for SES udover æren ved at vinde overlegent på hjemmebane foran et dedikeret publikum. Kørerne kæmper om deres pladser på holdet, og nogen kæmper også om at få tildelt et Wildcard til det danske VM Grand Prix d. 11. september.

Det bliver altså spændende at se, om de garvede kørere hos RVE, som omfatter polske Piotr Protasiewiec og Tomasz Gapinski samt australske Nick Morris, kan udfordre et nærmest urørligt SES-hold. Og måske kan positionen som matchens underdog skabe luft til de to unge talenter Philip Hellstrøm-Bängs og Tim Sørensen, så RVE kan hente sejren og lige netop overhale GSK Liga i den samlede stilling.

Med eller uden en sejr, er RVE stadig sikret en plads i Semifinalen.

Holdopstillinger

SES
1. Kai Huckenbech
2. Nicolai Klindt
3. Anders Thomsen
4. Mads Hansen
5. Jesper Knudsen
Holdleder: Ib Pedersen

Region Varde Elitesport
1. Piotr Protasiewic
2. Tim Sørensen
3. Tomasz Gapinski
4. Nick Morris
5. Philip Helström Bängs
Holdleder: Brian Møller Skydt

Køb din billet HER