DM 2022 skal afholdes på Moldow Speedway Arena

Når DM Finalen 2022 skal afvikles onsdag den 22. juni 2022 vil Holsted Tigers kaptajnen Nicki Pedersen være blandt favoritterne, da finalen skal afvikles på Moldow Speedway Arena i Holsted, har Holsted Tigers netop meddelt på deres Facebook-side.

I år var Nicki Pedersen tæt på at nappe titlen fra Anders Thomsen, der er regerende mester fra såvel 2020 som 2021, men her havde Anders Thomsen fordel af hjemmebanen i Vojens – i 2022 er den rolle byttet rundt, og Nicki får hjemmebanefordelen.

Det er Danmarks Motor Union, der har tildelt Holsted Speedway Klub værtskabet for DM Finalen.

– Valget er faldet på Holsted Speedway Klub, da vi ved, klubben sammen med alle de mange frivillige kan løfte et DM arrangement op, så det bliver en helt fantastisk aften for kørere, publikum, officials m.m. Vi ser frem til en fantastisk aften i Holsted den 22. juni 2022, udtaler Sportskommisionsformand Brian Bertelsen fra DMU.

I Holsted er der naturligvis også glæde over beslutningen, om at DM Finalen skal køres i Holsted.

– Vi er naturligvis som altid beæret over at få værtskabet til en DM Finale – det er det største løb i den danske speedwaykalender, og det betyder meget, at vi overfor såvel fans som sponsorer kan tilbyde speedway fra den absolut øverste hylde, siger klubbens formand Dennis Mortensen.

Top 5 fra DM 2021 er allerede kvalificeret til DM 2022 – og top 5 var:
– Anders Thomsen
– Nicki Pedersen
– Leon Madsen
– Kenneth Bjerre
– Nicolai Klindt
– desuden er Mikkel Michelsen seedet, da han er fast Grand Prix-kører.

Resten af feltet til DM Finalen 2022 findes via to semifinaler i starten af 2022-sæsonen.

Med datoen den 22. juni 2022 vil DM Finalen blive afviklet i uge 25, som af Danmarks Idræts Forbund er udset til at være DM uge, hvor en række specialforbund vil afvikle deres Danmarksmesterskaber.