Engelsk stortalent fuldender vikingestyrken

Jordan Palin er det sidste navn i truppen hos Esbjerg Vikings til sæsonen 2022. Holdleder Tom Paarup Madsen ser frem til at arbejde med en kører, der blandt andet er varmt anbefalet af Bjarne Pedersen. 

Arbejdet med at sætte en stærk trup sammen til 2022 er fuldendt for Tom Paarup Madsen, der med tilføjelsen af den unge C-kører, Jordan Palin, har sat navn på de 10 kørere, der er plads til i den officielle trup. Dermed får holdlederen både store etablerede navne og en række unge, spændende talenter til sin rådighed, og Tom Paarup Madsen glæder sig over den sammensætning. 

– Vi har fået Jordan Palin varmt anbefalet fra flere sider, og det inkluderer Bjarne Pedersen, der selv kørte på hold med ham i den seneste sæson. Han er et meget stort talent, som selvfølgelig har meget at lære endnu, men som allerede har vist, at han er i stand til at slå store navne på banen. Han er 17 år gammel, men allerede en del af det engelske U23-landshold, og vi er klar til at give ham den tålmodighed, der er nødvendig, men vi tror også på, at han kan blive en virkeligt spændende kører. Vi holder fast i vores stærke danske stamme med lokale rødder, og så krydrer vi med det bedste og det mest interessante, som vi kan finde ude i den store verden, hvor vi har et godt navn og et godt netværk, fastslår Tom Paarup Madsen, som kan se frem til arbejde med en ung englænder, der har sat sig ind i tingene hjemmefra. 

– Da jeg fik beskeden fra Tom Paarup Madsen, at Esbjerg Vikings var interesserede i mig, var jeg selvfølgelig rigtigt glad for at få den her mulighed. Jeg har drømt om en plads på et hold et sted i Europa, og jeg har talt med mine engelske holdkammerater om banen i Esbjerg, og de har altid kun gode ting at sige om banen og ledelsen i klubben. Med det i tankerne vidste jeg, at banen og klubben var det perfekte sted for mig at starte min karriere i udlandet, og jeg vil gerne takke ledelsen for den tiltro, de viser mig ved at give mig muligheden for at starte min rejse i en ny europæisk liga. Nu kan jeg ikke vente med at komme over til Danmark for at møde resten af holdet og fansene, så jeg håber, at vi snart ses, lyder det fra Jordan Palin, der er klar til at hoppe i vesten for Esbjerg Vikings.