Esben Hjerrild fortsætter hos GSK Liga

Esben Hjerrild fortsætter hos GSK Liga

 

 

GSK Liga har netop offentliggjort at den 20-årige Esben Hjerrild tager endnu en sæson i GSK-vesten. Hjerrild skiftede midt i forrige sæson fra Esbjerg Vikings til GSK, og her har man været så glade for samarbejdet at det er blevet til en ny kontrakt. Holdlederen hos GSK udtaler:

 

“Esben er et superstærkt kort at få til Grindsted næste år, hvor han stadigvæk går ind som U-21 kører på holdet. Esbens 2022-sæson, blev lidt spoleret af at han havde en periode hvor han stort set ikke kørte i Danmark, men efter skiftet til Grindsted begyndte formkurven at bevæge sig i den rigtige retning for Esben. Næste sæson kan Esben fokusere fuldt ud på speedway, hvor han også skal kører i den polske 2.liga for Opole. Esben kan meget vel blive en afgørende brik for vores 2023-sæson, han er hæderlig fyr & kan meget vel blive en af de stærkeste U-21 kører i ligaen.”

 

 

Esben Hjerrild tilføjer:

 

“Efter mit skifte til Grindsted i sidste sæson, blev jeg fra dag ét taget imod med åbne arme og blev dermed også hurtigt integreret på holdet, hvilket for mig viste hvilken klub Grindsted er på- og udenfor banen, og hvilke værdier klubben bygger på. Personligt har jeg store forventninger til den kommende sæson, eftersom jeg inden sæsonstart færdiggøre min uddannelse, og dermed kan ligge al min fokus og energi på mit Speedway, hvilket jeg er sikker på vil øge min sportslige udvikling og Grindsteds håb i kampen om medaljer i 2023.”

 

 

Se GSK’s offentliggørelse på Facebook her