Genvalg til Dyhr og Olsen i speedwayligaens bestyrelse

På den årlige generalforsamling blev Lars Guldager Dyhr og Jacob Olsen genvalgt til bestyrelsen i Metal Speedway League.

De otte klubber i den bedste, danske speedwayliga har netop været samlet til den årlige generalforsamling, og her var to bestyrelsesmedlemmer på valg. Både Lars Guldager Dyhr, Esbjerg Vikings, og Jacob Olsen, SES – Sønderjylland Elite Speedway, blev genvalgt uden modkandidater, og formand for bestyrelsen i Metal Speedway League, Jørgen Bitsch, glæder sig over, at begge bestyrelsesmedlemmer vil fortsætte det gode arbejde.

– Vi har som relativt ny bestyrelse, der blev valgt i foråret, sat gang i mange ting, og det glæder mig, at både Lars og Jacob er klar til at fortsætte, for de bidrager begge to med stor viden og mange idéer. I 2021 har mange ting selvfølgelig været fastlagt allerede fra sidste år, mens alle de ting, som vi primært har arbejdet med, kommer til at blive realiseret fremadrettet. Derfor er det også vigtigt, at begge bestyrelsesmedlemmer kan være til at fortsætte den udvikling, som vi har påbegyndt, siger Jørgen Bitsch, der tror på en spændende fremtid for den danske liga.

– Vi har fået samlet nogle stærke kompetencer, hvor vi også har fået trukket eksterne eksperter ind i bestyrelsen, og vi kan i højere grad begynde at høste frugterne af det arbejde, når vi skal begynde at forme 2022 og de efterfølgende år. Der forhandles stadig om flere forskellige kommercielle tiltag, og jeg er som formand meget tilfreds med, at vi stadig har mange stærke kræfter samlet om den fortsatte proces.