GSK Liga forlænger med Emil Pørtner

GSK Liga forlænger med Emil Pørtner

 

Emil Pørtner og GSK Liga er blevet enige om at fortsætte samarbejdet i 2023-sæsonen. Pørtner missede en del af sidste sæson på grund af en grim skade, men er nu klar til at holde kablet stramt på den ovale i Grindsted.

 

Selv siger køreren om forlængelsen:

“Min sæson 2022 var mit første år i Grindsted vesten og jeg er utrolig glad for at kunne fortsætte min udvikling her i den kommende sæson. Min sæson har været med mange gode point til GSK og en positiv personlig udvikling. Desværre var jeg udsat et alvorligt styrt i juli måned, hvor jeg brækkede ryggen i et løb i Sverige. Jeg har genoptrænet lige siden, og kommer stærkt tilbage på cyklen til den nye sæson, hvor jeg er med HELE sæsonen og vil være med til at sikre finaleplads og ikke mindst medaljer til Grindsted. Vi har et tæt sammenhold på Grindsted-holdet og hele staben bagved og derfor var der heller ingen tvivl om, at jeg skulle forlænge med Grindsted. Jeg ser meget frem til at skyde sæsonen i gang med Grindsted og kæmpe om medaljerne i 2023.”

 

Se GSK Liga’s offentliggørelse her