Holdlederstaben på plads til 2022

Det er med stor glæde, at Nordjysk Elite Speedway kan præsentere holdlederstaben for sæsonen 2022. Både holdleder Janus Millard og assisterende holdleder Karsten Schmidt Jørgensen fortsætter på posterne i 2022.

Janus Millard og Karsten Schmidt Jørgensen gjorde sammen comeback som holdledere i Nordjysk Elite Speedway i 2021, da den daværende holdleder Thomas Ramskov stoppede af personlige årsager.

Janus Millard har især savnet spændingen og presset som holdleder i Metal Speedway League og udtaler:

“Det har været en fantastisk oplevelse at vende tilbage til Metal Speedway League som holdleder efter en pause på fire år. Jeg har virkelig savnet spændingen og presset, der er omkring ligamatcherne, og at det hele så er sket sammen Karsten, gør det kun endnu bedre. Vi supplerer hinanden godt og har før bevist, at vi kan vinde medaljer sammen, og det er jeg overbevist om, at vi også kommer til at gøre med Nordjysk Elite Speedway. Lige nu bruger vi alt vores energi på at samle så stærk og bred en trup som overhovedet muligt, og jeg kan garantere, at vi har en del forstærkninger klar, når vi senere på efteråret offentliggører vores nye trup”, udtaler holdleder, Janus Millard.

Karsten Schmidt Jørgensen har også savnet at arbejde med speedwaysporten og udtaler:

“At arbejde sammen med de forskellige mennesker i speedway i Danmark har været et stort afsavn for både Janus og jeg. Vi har begge nydt nogle års pause, siden vi i 2015 vandt Metal Speedway League sammen med Munkebo Scorpions. Men at få tilbudt tjansen som holdledere i Nordjysk Elite Speedway, den stolte danske klub Brovst, var bare super spændende og et tilbud vi ikke kunne sige nej til”, udtaler assisterende holdleder, Karsten Schmidt Jørgensen.

Direktør i Nordjysk Elite Speedway, Allan Thomsen, er også yderst tilfreds og glad over at Janus Millard og Karsten Schmidt Jørgensen har valgt at fortsætte i Nordjysk Elite Speedway og udtaler:

“Først og fremmest er jeg utrolig glad for, at Janus og Karsten har valgt at fortsætte som holdledere i Nordjysk Elite Speedway. De brænder begge for speedwaysporten og er utrolige dygtige samt seriøse omkring deres arbejde som holdledere. De matcher hinanden utrolig godt og kender hinanden på godt og ondt, hvilket gør, at de har en fælles forståelse for hinanden. Netop deres fælles forståelse gør dem gode og rolige, hvilket forplanter sig ned gennem hele kører-truppen på en positiv måde. Janus og Karsten har tidligere bevist, at de kan vinde medaljer. I 2015 vandt de f.eks. DM guld med den fynske klub Munkebo Scorpions. I Brovst og Nordjysk Elite Speedway har vi store ambitioner for fremtiden samt traditioner for speedway, og med Janus og Karsten som holdledere er vi klar til at udvikle og bygge endnu mere på i den kommende sæson. Vi er kommet for at blive i Metal Speedway League, og forhåbentlig kan vi allerede i den kommende sæson skabe nogle gode resultater”, udtaler direktør Allan Thomsen.