Holsted Tigers fortsætter sejrsstimen…

Holsted Tigers cementerer førstepladsen i Metal Speedway League ved at vinde topopgøret i Slangerup.

En solid holdpræstation og hele 3 kørere der scorede over 10 point, var opskriften for Holsted Tigers her til aften, da hjemmeholdet fra Slangerup Speedway blev besejret med 41-46.

Der var ellers lagt op til et brag af en match for de fremmødte 1638 tilskuere, hvor den polske verdensstjerne Bartosz Zmarzlik tørnede ud for hjemmeholdet.
Det synes dog ikke at lykkes for Zmarzlik i starten af matchen, og vi skulle helt hen til heat 11, inden den unge polak fandt fart i maskineriet. Det blev til gengæld gjort med manér i form af 6 point som joker, og derefter blev der sluttet af med endnu 2 heatsejre for den unge polak. Desværre for Slangerup Speedway var det ikke nok, og Holsted Tigers må betegnes som favoritter til at vinde grundspillet efter en sejr i topopgøret i Slangerup. For udeholdet var det Nicki Pedersen, der var topscorer med 12+2 point.

Holsted Tigers tager desuden bonuspointet med retur til Jylland med en samlet sejr på 93-81 efter at have vundet første opgør i Holsted med 47-40.

Se heatskemaet HER

Dagens Metal Fighter:
Sam Jensen

Slangerup Speedway:
1. Bartosz Zmarzlik 16
2. Kevin Wölbert 9+1
3. Andreas Lyager 8
4. Jonas Seifert 6+1
5. Emil Pørtner 2
Holdleder: Kenni Trasborg

Holsted Tigers:
1. Nicki Pedersen 12+2
2. Rene Bach 11
3. Rasmus Jensen 6+1
4. Nicolai Klindt 12+1
5. Sam Jensen 5+1
6. Emil Breum –
Holdleder: Lars Munkedal