Holsted Tigers offentliggør holdet til 2023

Holsted Tigers offentliggøre holdet til 2023

 

Fra Holsted Tigers Facebook:

Danmarks mest vindende speedwayklub – Holsted Tigers – satser igen på de danske kørere, når holdet til sæsonen 2023 sammensættes af en blanding af rutinerede kræfter og nye unge talenter.
I spidsen for holdet står endnu en gang og for 21. sæson i træk den tredobbelte verdensmester Nicki Pedersen, som ligesom i de forgange sæsoner får selskab af Rasmus Jensen og Rene Bach. Endvidere er den rutinerede Claus Vissing også at finde i truppen, ligesom han var i 2022 inden han blev fritstillet for at afslutte sæsonen hos Esbjerg Vikings.
I rækken af nye unge talenter er der blevet plads til Nicklas Aagaard og Patrick Bæk, som begge har kørt for klubbens hold i 1. division – og så glæder vi os over at kunne byde velkommen til Bastian Pedersen, der skifter fra Fjelsted til Holsted. Bastian er søn af den tidligere landsholds- og Grand Prix-kører Ronni Pedersen (og dermed også nevø til Nicki Pedersen).
Udover ovenstående har Holsted Tigers også valgt at forlænge kontrakten med Lasse Bjerre, der kørte en fantastisk sæson for Holsted Tigers i 2022.
— Umiddelbart har vi ikke plads til Lasse på holdet, men vi har gensidigt været meget glade for samarbejdet – og lært af sæsonen 2022 kan det være godt at have en “reserve” på holdet i tilfælde af skader, forklarer holdleder Lars Munkedal om baggrunden for kontakten med Lasse Bjerre.
Holsted Tigers 2023
Nicki Pedersen
Rasmus Jensen
Rene Bach
Lasse Bjerre
Claus Vissing
Nicklas Aagaard
Patrick Bæk
Bastian Pedersen

 

Se opslaget på Facebook her