Hubert Legowik skriver med nordjysk elite speedway

26-årige Hubert Legowik fra Polen har skrevet kontrakt med Nordjysk Elite Speedway. Kontrakten gælder for sæson 2022, hvor Hubert Legowik er kategoriseret som B-kører.

Udover Nordjysk Elite Speedway har Hubert Legowik skrevet kontrakt i Sverige med Lejonen Speedway og i Polen med Stal Rzeszów.

Hubert Legowik glæder sig til at trække i NES-vesten i 2022 og udtaler:
”Jeg har store forventninger til 2022-sæsonen. Nordjysk Elite Speedway kontaktede mig allerede i efteråret, hvorefter vi hurtige blev enige om en aftale for 2022-sæsonen. Jeg glæder mig til at køre for klubben”, udtaler Hubert Legowik.

Holdleder i Nordjysk Elite Speedway, Janus Millard, er glad for aftalen med Hubert Legowik og udtaler:
“Hubert Legowik er et forholdsvis ubeskrevet blad i Danmark og en kører, der ikke har kørt meget udenfor Polen, men han kørte lidt i Allsvenskan i Sverige år og skal næste år køre i Elitserien, så han er på vej frem, og jeg glæder mig meget til at følge hans udvikling de kommende år og er meget glad for at have ham i truppen.”, udtaler Janus Millard.