Ingen nem opgave i Grindsted

Pokalvinderne fra Sønderjylland Elite Speedway skal op imod et ubesejret hjemmehold på Kjærgaard Speedway Arena, når de møder GSK Grindsted i den udsatte match i morgen.

Kjærgaard Speedway Arena har altid haft ry for at være en svær udebane, hvor selv de dygtigste kørere kan have svært ved at følge med hjemmebaneholdet. Det kan give en helt afgørende fordel i matchen onsdag aften.

Vi har modtaget følgende optakt fra SES:

SES: RESPEKT FOR GSK GRINDSTED

De nybagte pokalvindere fra SES – Sønderjylland Elite Speedway, forventer en svær opgave på onsdag, hvor Kjærgaard Speedway Arena danner rammen for top-opgøret GSK Grindsted mod SES. Matchen blev udsat den 30. juni på grund af kraftig regn.

Af Ib Søby

Det er nummer to og tre i Metal Speedway League, som tørner sammen onsdag aften, og det ligner en tæt og jævnbyrdig match. GSK Grindsted har igen den stærke franskmand Davide Bellego.

Ellers består truppen af Kenneth Bjerre, Nikolaj Busk, Patrick Hansen og en skadefri Kevin Juhl Pedersen.

GSK har ikke tabt på hjemmebanen i 2021.

– Ja, banen på Kjærgaard Speedway Arena er tricky, så der er bestemt tale om en ” hjemmebane faktor ”, som vi ikke må undervurdere, siger Helge Frimodt Pedersen fra SES og Speedw1Way i Vojens.

– Man skal stå tidligt op for at slå Grindsted i Grindsted. I min tid som manager for Nicki Pedersen, var Grindsted altid en af de baner, som den tredobbelte verdensmester kunne have sværest ved at finde rundt på, fortæller Frimodt Pedersen.

SES møder frem i allerstærkeste opstilling med Nicolai Klindt, den dobbelte danske mester Anders Thomsen, Kai Huckenbeck, Mads Hansen, og den 17- årige Jesper Knudsen, der blev kåret som aftenens fighter i pokalfinalen, Metal League 4.

Der er gratis adgang takket være et sponsorat fra Billund Kommune.

Holdopstillinger:
GSK Liga:
1. Kenneth Bjerre
2. Nikolaj Busk Jakobsen
3. David Bellego
4. Patrick Hansen
5. Kevin Juhl Pedersen
Holdleder: Morten Peterson

SES Sønderjylland Elite Speedway
1. Nicolai Klindt
2. Anders Thomsen
3. Kai Huckenbeck
4. Mads Hansen
5. Jesper Knudsen
Holdleder: Ib Pedersen