Iversen og Jeppesen er nye kaptajner hos Esbjerg Vikings

Når Esbjerg Vikings tager fat på sæsonen 2022 i SpeedwayLigaen, er det med holdets A-kører, Niels-Kristian Iversen som kaptajn, mens Jonas Jeppesen får rollen som vicekaptajn.

Efter Bjarne Pedersens karrierestop har holdleder Tom Paarup Madsen udpeget en ny kaptajn, og det bliver Kongen af Korskroen, Niels-Kristian Iversen, der fremover skal varetage opgaven.

– Han er en topkører, som et utal af gange har vist, hvor dygtig han er på Granly Speedway Arena, og han kender blandt andet til kaptajn-rollen fra det danske landshold. Jeg er helt tryg ved Niels-Kristian Iversen som kaptajn for Esbjerg Vikings, hvor han i årevis i forvejen har været en markant skikkelse. Nu er han hjemme i byen igen, og jeg er da også glad for at overlade posten som kaptajn til en lokal kører. Niels-Kristian Iversen ligner en mand, der kommer særdeles stærkt ud til den kommende sæson, og jeg tror på, at han kan trække resten af holdet med sig, siger Tom Paarup Madsen, som i samme ombæring har valgt at indføre en vicekaptajn hos Esbjerg Vikings. Her er valget faldet på en anden lokal kører, Jonas Jeppesen fra Bramming, og der er der god grund til.

– Vi glæder os over at have Jonas Jeppesen tilbage, og vi kan se, hvor meget han vokser som både kører og person hvert eneste år. Vi har en stærk dansk stamme, som alle kommer fra nærområdet, eller som det er tilfældet med Matias Nielsen har været her i en årrække, og det giver os noget at bygge på. Jonas Jeppesen er også god til at tage ansvar, og selvom han kun er 24 år, så er han den næstældste dansker på holdet. Vi har netop haft team-event med danske kørere, og det er bare tydeligt, at vi har samlet en god gruppe, som glæder sig helt vildt til den kommende sæson, lyder det fra Tom Paarup Madsen, inden det går løs med sæsonens første løb på Granly Speedway Arena onsdag den 20. april mod Nordjylland Elite Speedway.

Både den nye kaptajn, Niels-Kristian Iversen, og vicekaptajn Jonas Jeppesen er lokale, og de glæder sig til at være kaptajnduo for Esbjerg Vikings.

Den ene er fra Østerbyen, og den anden kommer fra Bramming, Fælles for Niels-Kristian Iversen og Jonas Jeppesen er, at de begge er udset til nøgleroller hos Esbjerg Vikings i denne sæson, hvor de er udnævnt som henholdsvis kaptajn og vicekaptajn.

– Det er da en ære, og jeg har jo prøvet det før, blandt andet på det danske landshold. Nu glæder jeg mig til at føre vikingerne an på min vestjyske hjemmebane, og vi har jo et ungt hold, så jeg skal selvfølgelig bidrage med noget rutine. Vi ved, at vi kun vinder, hvis vi står sammen, og det er den følelse, vi har som hold. Jeg tror virkeligt på, at vi kan udvikle os meget som team, og jeg vil gøre alt for, at vi som hold kommer tilbage, hvor vi hører til. Både formen og det mentale overskud er på plads, så det kribler i fingrene for at give den gas på Granly Speedway Arena igen, fastslår kaptajn Niels-Kristian Iversen, der kommer til at få god opbakning fra den nyudnævnte vicekaptajn, Jonas Jeppesen.

– Jeg ser virkeligt frem til at være tilbage, og jeg er stolt over, at jeg i så ung en alder får det her ansvar. Det skal jeg fortsat gøre mig fortjent til, men jeg tror også på, at jeg kan være med til løfte opgaven, så vi får en god sæson. Vi har nogle virkeligt talentfulde unge gutter, og så har vi en række stærke udlændinge i truppen også, så det ser lovende ud. Det er fedt at være en del af Esbjerg Vikings, for udviklingen går stærkt i klubben, og jeg håber på, at vi kan holde sammen på den her gruppe, for vi har en god holdånd, og så er vi gode til at udfordre hinanden på samme tid. Der er et stort potentiale, og det vil jeg meget gerne være med til at forløse, siger Jonas Jeppesen, der tager fat på sin anden sæson hos Esbjerg Vikings, mens Niels-Kristian Iversen de seneste ti sæsoner har været fast inventar hos vikingerne.