Jan Kvech til Nordjysk Elite Speedway

Nordjysk Elite Speedway har sikret sig den tjekkiske B-kører Jan Kvech, som har underskrevet en kontrakt for sæson 2022.

20-årige Jan Kvech er trods sin unge alder en kører som er på vej frem i den internationale speedwayverden. Jan Kvech har tidligere i karrieren været U19 Europamester og kørt Grand Prix som wild card.

Jan Kvech har aldrig før kørt i den danske speedway liga. Han ser derfor frem til at prøve kræfter med den danske liga og få værdifuld erfaring:
“Jeg ønsker at få mere erfaring som speedwaykører. Så da Nordjysk Elite Speedway viste interesse for mig, var det en nem beslutning for mig at underskrive en kontrakt med klubben. Banerne i Danmark vil være et nyt bekendtskab for mig. Jeg glæder mig meget og kan ikke vente med at prøve kræfter med den danske speedway liga. Forhåbentlig kan jeg være med til at hjælpe klubben op i toppen af tabellen i 2022”, udtaler Jan Kvech.

Holdleder i Nordjysk Elite Speedway, Janus Millard, ser det som et scoop, at få Jan Kvech til Brovst og Nordjysk Elite Speedway:

“Der er vist ikke tvivl om, at Jan Kvech er det helt store talent i Tjekkisk speedway i disse år. U19 Europamester i 2020 og to solide Grand Prix optrædender som wild card i Prag i år taler for sig selv. Dertil kommer, at han tre år i træk har været en af de bedste i U21 VM finalerne. Så jeg ser det faktisk som lidt af et scoop at få ham til Brovst og er meget spændt på at se, hvordan han udvikler sig i løbet af sæsonen”, udtaler Janus Millard.

Med Jan Kvech har Nordjysk Elite Speedway alle B-kørerne på plads til den kommende sæson.

Holdlederstaben i Nordjysk Elite Speedway råder dermed over følgende B-kørere i 2022:
– Thomas Jørgensen (Danmark)

– Ulrich Østergaard (Danmark)

– Mathias Thörnblom (Sverige)

– Damian Drózdz (Polen)

– Hubert Legowik (Polen)

– Jan Kvech (Tjekkiet)