Jysk Fynske Medier livestreamer SpeedwayLigaen 2022

JYSK FYNSKE MEDIER LIVESTREAMER SPEEDWAYLIGAEN 2022

SpeedwayLigaen og mediegruppen Jysk Fynske Medier har netop underskrevet en aftale om sammen at udbyde livestreaming af SpeedwayLigaen i 2022. Aftalen er lavet som tillæg til SpeedwayLigaens nye OTT-platform hvor alle matcher bliver livestreamet – Jysk Fynske Medier vil med den nye aftale få rettigheder til at vise en udvalgt match per runde. Matchen vises eksklusivt til deres betalende kunder.

”Vi ønsker at tilbyde vores abonnenter mere indhold end vi allerede gør” siger Jørn Broch, digital chefredaktør hos Jysk Fynske Medier. ”Vi har oplevet at vores brugere har givet klare indikationer på, at live-sport er en interessant udvidelse af vores nyhedsprodukt. Derfor er vi glade for at imødekomme vores brugere, ved at inkludere udvalgte matcher fra denne sæson i SpeedwayLigaen.”

Aftalen er en del af den transformation den danske ligaforening har igangsat op til denne sæson. SpeedwayLigaen har på nuværende tidspunkt opdateret den centrale hjemmeside, og bygget sin egen streamingplatform, Speedwayligaenplay.dk, hvor alle matcher fremover vil blive vist.

”Vi er meget begejstrede for at kunne levere live speedway til en bredere fanbase” siger Marcus Alm, Head of Operations hos Spring Media – medie rettighedsmanagement og produktionspartnere til SpeedwayLigaen. ”Vi har set fra den svenske speedwayliga at lokale mediehuse er fantastiske partnere i forbindelse med at skabe nærhed til sporten og samtidig er de gode til at eksponere sporten. Partnerskabet med Jysk Fynske er en vigtig brik i forhold til vores langsigtede ambitioner om at øge interessen for SpeedwayLigaen og sporten kommercielt.”

For yderligere information, kontakt venligst:

Marcus Alm – Head of Operations, Spring Media | +46 76 393 56 83 | marcus.alm@springmedia.se