Kampen om en finaleplads

På onsdag mødes Team Fjelsted og Slangerup Speedway på den fynske bane til et potentielt altafgørende opgør om en plads i Superfinalen.

Team Fjelsted ligger lige nu på en andenplads i den samlede stilling, dog kun 0,25 point foran Slangerup Speedway, der med en sejr kan bringe sig foran.

Slangerup Speedway stiller derfor også op med et stærkt hold med den regerende europamester Mikkel Michelsen som det absolutte trækplaster. Dertil har Slangerup en rigtig god statistik med i bagagen med tre sejre i de tre seneste matcher på banen i Fjelsted med det nuværende holdlederteam.

Begge hold har også unge talenter med i form af Benjamin Basso fra Team Fjelsted og Silas Hoegh fra Slangerup Speedway, som begge er godt kørende og kan spille en afgørende rolle på dagen.

Under alle omstændigheder er der lagt op til en meget tæt match, som meget muligt først bliver afgjort i det sidste heat. Begge hold er stålsat på at komme i finalen, og Team Fjelsted har heller ikke tænkt sig at gå glip af chancen for at komme direkte i Superfinalen med en sejr.

Vinder Slangerup Speedway, håber man ligeledes, at GSK Liga tager sejren mod Holsted. På den måde er Slangerup Speedway videre til Superfinalen. Og hvis dette ikke bliver tilfældet, er Slangerup Speedway sikret en plads i semifinalen sammen med Metalligaens øvrige hold på 3.-6. pladsen.

Onsdagens løb vises på en af TV2 sports kanaler, og der sendes live på MixFM på https://www.mixfm.dk, samt i radioen i Nord- og Midtsjælland.

Holdopstillinger

Team Fjelsted
1. Frederik Jakobsen
2. Benjamin Basso
3. Peter Kildemand
4. Dimitri Bergé
5. Patryk Wojdylo
Holdleder: Thomas Søfeldt

Slangerup
1. Mikkel Michelsen
2. Jonas Seifert-Salk
3. Andreas Lyager
4. Daniel Jeleniewski
5. Silas Hoegh
Holdleder: Kenni Trasborg

Køb din billet HER