Kan Slangerup slutte pointtørken i Esbjerg?

UPDATE!
MATCHEN ER UDSAT GRUNDET UDSIGTEN TIL DÅRLIGT VEJR.
NY DATO KOMMER SNAREST!

Onsdag kører Slangerup Speedway i Esbjerg i et opgør, hvor sjællænderne har ambitionen om at gøre med en kedelig statistik.
Det er en svær udebane, og Slangerup Speedway har ikke hentet matchpoint på Granly Speedway Arena siden 2017, hvor det man måtte nøjes med uafgjort.
Slangerup Speedway kan på papiret ligne en favorit med deres nuværende femteplads i ligaen mod Esbjergs Vikings syvendeplads. Samtidig må Esbjerg bl.a. undvære en skadet Niels-Kristian Iversen.
Esbjerg Vikings har dog stor tiltro til deres unge talent Emil Breum, ligesom Bjarne Pedersen kører sin sidste ligamatch på Granly Speedway Arena og derfor nok vil slutte med et brag. Men respekten er stor for de sjællandske modstandere, der har et godt kørende hold med en rigtig god bredde.
Slangerup Speedway stiller med rutinerede Michael Jepsen Jensen, og Tungate er godt bekendt med banen. Dertil er unge Silas Hoegh én, som man med fordel kan holde øje med til matchen, og som efter to gode matcher i cuppen nu har holdets næsthøjeste snit, og derfor er at finde som kører nummer 3.
Det bliver en meget lige kamp på Granly, hvor begge hold er målrettet på at gå derfra med de to matchpoint.

Holsopstillinger:

Esbjerg Vikings
1. Grzegorz Zengota
2. Kevin Wölbert
3. Bjarne Pedersen
4. Kasper Andersen
5. Emil Breum

Slangerup Speedway:
1. Rohan Tungate
2. Michael Jepsen Jensen
3. Silas Hoegh
4. Dawid Lampart
5. Jonas Seifert-Salk

Køb billet:
KLIK HER