Leon Madsen fuldender 2022-truppen

Det har aldrig været nogen hemmelighed, at Grand Prix kører Leon Madsen også er A-kører i Nordjysk Elite Speedway i 2022.

33-årige Leon Madsen skrev i 2021 en 2-årige kontrakt med Nordjysk Elite Speedway. I 2021 tørnede Leon Madsen ud for Nordjysk Elite Speedway i 2 hjemmebanematcher mod henholdsvis Team Fjelsted og Esbjerg Vikings. I de 2 matcher på Sparekassen Danmark Speedway Arena i Brovst kørte Leon Madsen 35 point hjem på 12 heat, hvilket er hele 2,92 point pr. heat. Der er ingen tvivl om, at Leon Madsen er en verdensklasse speedwaykører, som man altid kan regne med og en kører, som vi er meget stolte over at have i klubben.

Holdleder i Nordjysk Elite Speedway, Janus Millard, er også særdeles begejstret over at have Leon Madsen i truppen:

“Leon Madsen er en kæmpe profil, både for Nordjysk Elite Speedway, men også for SpeedwayLigaen generelt. Derfor er det et kæmpe cadeau til alle omkring Nordjysk Elite Speedway og Brovst Speedway Club, at vi har fået ham tilbage i den danske liga. Leon kørte to matcher for os i 2021, hvor han virkelig imponerede alle omkring holdet, både på banen, men nok så vigtigt også udenfor banen, hvor han med sit store engagement virkelig gik forrest og var med til at indpiske en vindermentalitet på holdet”, udtaler Janus Millard.

Leon Madsen ser frem til sæson 2022 og glæder sig over sin tilbagevenden til SpeedwayLigaen og Nordjysk Elite Speedway: “Med opbakningen fra klubbens fans, sponsorer osv. så har jeg store forventninger til, at Nordjysk Elite Speedway tager et skridt op og kommer med i finalen i år. Derudover har jeg også store forventninger til, at der bliver viderebygget på det produkt, vi så sidste år på hjemmebane. På hjemmebane mod Team Fjelsted var helt fantastisk. Det var jo fantastisk at se så flot et arrangement og løbsafvikling i dansk speedway. Det var vel nok et af de bedste danske løb kørt i Danmark i nyere tid”, udtaler Leon Madsen.

Leon Madsen er glad for at være kommet hjem til Danmark og køre i SpeedwayLigaen for Nordjysk Elite Speedway:

“Det var jo et helt fantastisk arrangement at komme hjem til, da jeg skulle køre det første løb sidste år. Solen skinnede, en perfekt præpareret speedwaybane af banefolkene og en masse tilskuere. Så det var selfølgelig dejligt at komme hjem til, men også at møde nogle af mine danske fans, som støtter mig til dagligt i Grand Prix serien osv. Derudover var det selvfølglig også fedt at hjælpe Nordjysk Elite Speedway til vores første sejr i SpeedwayLigaen i den sidste match på hjemmebane i Brovst over Esbjerg Vikings. Dem tror jeg, at der kommer mange flere af, og det glæder jeg mig til”, udtaler Leon Madsen.

Leon Madsen er klar i talen, når man spørger ham ind til hans personlige mål for 2022:

“Jeg skal op og kæmpe med om at vinde VM igen. Jeg havde nogle store udfordringer sidste år på nogle områder, og det fik vi løst til de sidste par løb, og det giver mig selvfølgelig en stor tro på, at jeg skal køre med om VM igen”, afslutter Leon Madsen.

Dermed har Nordjysk Elite Speedway hele truppen på plads til sæson 2022.
Truppen ser således ud:

A-KØRERE:
Leon Madsen 🇩🇰
Matej Zagar 🇸🇮

B-KØRERE:
Thomas Jørgensen 🇩🇰
Ulrich Østergaard 🇩🇰
Mathias Thörnblom 🇸🇪
Damian Drózdz 🇵🇱
Hubert Łegowik 🇵🇱
Jan Kvech 🇨🇿

C-KØRERE:
Sam Jensen 🇩🇰
Paco Castagna 🇮🇹
Matic Ivacic 🇸🇮
Joel Andersson 🇸🇪

D-KØRERE:
Tobias V. Thomsen 🇩🇰

HOLDLEDER:
Janus Millard 🇩🇰

ASSISTERENDE HOLDLEDER:
Karsten Schmidt Jørgensen 🇩🇰