LEON MADSEN KØRER FOR SES – SØNDERJYLLAND ELITE SPEEDWAY

Den 34-årige danske Grand Prix stjerne og dobbelte VM-sølvvinder Leon Madsen skal kører for de regerende danske mestre i resten af sæsonen.

Af Ib Søby

I den forgange weekend blev de to SES profiler Anders Thomsen og Nicolai Klindt skadet, og SES ledelsen har de sidste dage arbejdet på højtryk for at finde erstatninger til de afgørende matcher i den danske liga, hvor vinden af grundserien får værtskabet for DM Superfinalen 20. september.

– Jeg er meget glad for at få muligheden for at kunne optræde i den danske liga, siger Leon Madsen, som oprindelig skulle have kørt for Nordjyske Elite Sport, der ikke deltager i denne sæson.

– Det bliver godt at komme ind i den danske liga, og samtidig ser jeg også en mulighed for at blive bedre rustet til de tre resterende VM Grand Prix løb, hvoraf det næstsidste jo netop køres på Vojens Speedway Center, lørdag den 16. september.

Leon Madsen er i øjeblikket nummer syv i VM stillingen.

SES-direktør Jacob Olsen mener, at Leon Madsen kan få en afgørende rolle i bestræbelserne på at genvinde mesterskabet.

– Vi har ledt efter en dansk kører som erstatning, og Leon Madsen er landets bedste kører, så vi er stolte af at kunne få ham med på holdet til de afgørende matcher, siger Jacob Olsen.

Samtidig har Jacob Olsen også indgået en aftale med det unge 15-årige stortalent Mikkel Andersen, som også træder ind på SES holdet. Mikkel Andersen, som 2022 vandt verdensmesterskabet i 250cc, fik tidligere på året sin debut for Vojens Speedway Klub i 1. division, som er næstbedste danske række.

Leon Madsen og Mikkel Andersen kører for SES onsdag den 23. august i topopgøret mod Slangerup på Vojens Speedway Center.