Lokal erhvervsmand og investor om fremtiden for Grindsted Speedway Center

Lokal erhvervsmand og investor om fremtiden for Grindsted Speedway Center

 

 

Grindsted Speedway Klub fik tidligere på året tilført et stort millionbeløb af en lokal erhvervsmand, Paw Kristensen, der ejer og driver virksomheden 3PL. Han er investor og storsponsor i Billund kommunes højeste rangerende sportsklub, og kommer her med  hans bud på hvordan Grindsted Speedway Center kan tage sig ud i de kommende år:

 

“Overordnet set er vi allerede godt i gang med renovering af centeret, og jeg har personligt brugt et stort million beløb på centeret de seneste 16 måneder, hvilket nu danner et godt fundament for centerets fremtidige eksistens. Den store tilgang af sponsorer, tilskuere og gæster i 3PL-Loungen, som ses for tiden, gør mig oprigtig glad og bekræfter, at det som der gøres pt. er det helt rigtige på et center og i en klub som var i både økonomisk og sportslig bekneb for kort tid siden.

 

En rigtig vigtig del af den nuværende succes er at forholdene er blevet kraftigt forbedret på Grindsted Speedway Center, og udtrykket er simpelthen blevet meget mere professionelt, moderne og lækkert. I den moderne speedway sport er man nødt til at have top-professionelle forhold for at kunne tiltrække de rigtige kørere, sponsorer, investorer m.v. som danner hele grundlaget for en succes i speedwaysporten. GSK & Grindsted Speedway Center har simpelthen fået et langt bedre image udadtil de seneste måneder.

 

Nogle af de grundlæggende ideer for mine forslag til opgraderingerne er, at der skal være stor respekt for naturen omkring Grindsted Speedway Center. Tribuner og bygninger skal være modul opbygget således at der kan udvides med flere tribuner med tiden. På Grindsted Speedway Center skal vi gøre det anderledes og smukkere end man formår andre steder, og det skal være en fornøjelse af være på centeret uanset om det 800 tilskuere eller 3000 tilskuere. Grindsted Speedway Center skal i fremtiden være et rart sted at være. Centeret skal også kunne rumme andre initiativer end speedway, det kunne f.eks være en Country & Western festival mv. Alt sammen noget som skal skabe en ny og forbedret økonomi for centeret og speedwaysportens udvikling i Grindsted. Jeg synes, jeg har en rigtig god dialog med Billund Kommune og vi arbejder på at få et møde i kalenderen, hvor vi kan gennemgå oplægget og se hvad der kan skabes af muligheder i fællesskab. Der er ingen tvivl om at både Billund Kommune og erhvervslivet i kommunen skal deltage i dette for at vi kommer i mål. Det tror jeg også på at alle vil.”

 

Du kan se en 3d visualisering af fremtidens Grindsted Speedway Center HER