Matias Nielsen klar til en fed udfordring

Han er rykket op som B-kører til den kommende sæson, og Matias Nielsen har arbejdet hårdt hen over vinteren.

Godt begyndt er halvt fuldendt. Hvis det udtryk holder, så kunne Matias Nielsen godt ramme en rigtig god sæson, da vikingernes stortalent har været pisket igennem hård træning.

– Jeg har aldrig været i så god fysisk form, og det er blandt andet, fordi vi har haft løb og styrketræning i Polen hver dag, når jeg har været dernede, og så har jeg fået et godt træningsprogram fra EmCare Sundhed. Det giver en god base for den kommende sæson, siger Matias Nielsen, der generelt er rigtigt godt forberedt, inden det går løs.

– Jeg har egentligt valgt, at jeg helst ikke ville ændre så meget på mit team, så jeg har de samme mekanikere, for det spillede meget godt med dem. De er nogle gode gutter, og vi havde godt styr på tingene, så jeg føler mig godt tilpas, siger Matias Nielsen, der glæder sig til endnu en sæson hos Esbjerg Vikings.

– Vi står stærkt som hold, og vi har fået nogle spændende forstærkninger. Jeg kommer på arbejde, når nu jeg er rykket op som B-kører, men jeg har kørt på pladsen tidligere, og jeg føler mig klar. Det bliver godt, og det er en fed udfordring for mig personligt. Det skal jo gå fremad hele tiden, så jeg glæder mig egentlig bare til, at vi ruller i SpeedwayLigaen igen.