Nicolai Heiselberg forlænger kontrakten med RVE

Nicolai Heiselberg forlænger kontrakten med RVE

 

Efter en god sæson for unge Nicolai Heiselberg er fremtiden nu på plads for den unge kører. Han forsætter sin speedway-karriere hos barndomsklubben Region Varde Elitesport. Nicolai Heiselberg udtaler i forbindelse med offentliggørelsen af sin nye kontrakt:

“Da jeg skrev min første kontrakt med RVE var det en drengedrøm der gik i opfyldelse. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har stået og kigget på når ligakørerne har kørt på banen i Outrup og tænkt – Bare det var mig!!! Det lykkedes for mig i 2022 at komme på ligaholdet, og jeg er tilfreds med min præstation selvom jeg blev hårdt matchet. Jeg har så meget lyst til speedway, og jeg vil det så gerne og tror derfor fuldt og fast på, at jeg kan rykke mig endnu mere i 2023 og fremover. Jeg er rigtig glad for at være i RVE, her er jeg tryg og bliver behandlet godt, og fremfor alt er det her jeg har ro og rammer til at udvikle mig. Jeg glæder mig virkelig til den nye sæson”

 

Se RVE’s offentliggørelse på Facebook her