Nordjysk Elite Speedway henter Matej Zagar til klubben

Matej Zagar fra Slovenien har skrevet kontrakt med Nordjysk Elite Speedway for sæson 2022. Det bliver dermed Matej Zagar og Leon Madsen, der er A-kørere for Nordjysk Elite Speedway i 2022.

38-årige Matej Zagar har været fast Grand Prix kører i årene 2006, 2007, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 og 2021. Matej Zagar kvalificerede sig desværre ikke til Grand Prixet i 2022, men han vil i 2022 arbejde stenhårdt på at komme tilbage i Grand Prix-serien i 2023.

11 år som fast Grand Prix kører vidner om en kører, der besidder stor kvalitet og har en enorm erfaring med i værktøjskassen. Holdleder i Nordjysk Elite Speedway, Janus Millard, er da også godt tilfreds over at have Matej Zagar til rådighed i 2022:

“Vi har hele tiden vidst, at vi skulle finde en A-kører, der kunne køre de matcher, Leon Madsen ikke kan, så derfor har vi gjort vores allerbedste for at finde en verdensklassekører, der kan matche de bedste danske A-kørere, og det mener jeg, vi har fået i Matej Zagar. Han er stadig en af verdens bedste kørere, og jeg er sikker på, at han vil løfte niveauet både i Nordjysk Elite Speedway, men også i den danske liga generelt. Vi råder nu over to af ligaens stærkeste A-kørere, og de øvrige klubber skal virkelig køre stærkt, hvis de skal slå os på netop den plads”, udtaler Janus Millard.

Matej Zagar ser frem til at køre for Nordjysk Elite Speedway:

“Jeg glæder mig til at køre for Nordjysk Elite Speedway i den danske liga. Jeg skal ikke køre Grand Prix i år, så jeg var på udkig efter en klub, hvor jeg kunne få noget køretid. Da Nordjysk Elite Speedway henvendte sig var det nemt for mig at skrive under med klubben. Jeg har store forventninger sammen med klubben. Jeg kører altid for at vinde, så jeg håber vi kan kæmpe med om guldet”, udtaler Matej Zagar.