Ny A-kører til Region Varde Elitesport

A-pladsen bliver i 2022 et nordisk anliggende idet Region Varde Elitesport har indgået kontrakt med svenske Pontus Aspgren og som tidligere offentliggjort, finske Timo Lathi.

Med tilgangen af Pontus Aspgren er RVE virkelig godt besat på den plads. Og netop A-pladsen er en stor udfordring for klubberne. Der er kun 8 danske kategoriserede A-kørere og med 2 danskere i samme danske klub og de 6 øvrige på kontrakt i de resterende danske klubber, ja så er RVE nødt til at kigge udenlandsk.

“Jeg føler, vi har skudt papegøjen, for med Timo og Pontus har jeg gode kort på A-pladsen. Pontus Aspgren er 30 år og har prøvet det meste i sin karriere. Polsk og svensk liga på højeste niveau, og svensk landsholdskører vidner om høj kvalitet”, siger holdleder Brian Møller Skydt.

“Jeg har faktisk været i kontakt med Brian og RVE over en længere periode, og vi har haft gode samtaler i telefonen. Brian har præsenteret sine tanker og ønsker til et samarbejde, og de tiltaler mig. Jeg må også bare sige, at både Brians og klubbens værdier passer rigtig godt til mig. Jeg forventer at gå ind til samarbejdet med høje forventninger både til holdet og klubben, men så sandelig også til mig selv. Jeg skal vise, at jeg er værdi som klubbens A-kører. I 2022 har jeg også skrevet kontrakt med Eskilstuna i Sverige og med en polsk klub, som dog endnu ikke er offentliggjort”, fortæller Pontus Aspgren.