Paco Castagna forlænger med Nordjysk Elite Speedway

Den 27-årige italiener Paco Castagna og Nordjysk Elite Speedway fortsætter samarbejdet i 2022. Til sæson 2022 er Paco Castagna, ligesom i 2021, kategoriseret som C-kører.

I 2021 kørte Paco Castagna tre matcher for Nordjysk Elite Speedway – én match på udebane mod GSK Liga og to matcher på hjemmebane mod henholdsvis Sønderjylland Elite Speedway og Team Fjelsted.

Udover Nordjysk Elite Speedway kørte Paco Castagna i 2021 for den britiske Championship-klub Birmingham Brummies. Paco Castagna var også en del af det italienske landshold, der kvalificerede sig til semifinalen i dette års SON (Speedway Of Nations), hvor det italienske hold bestod af Nicolas Covatti, U21 kører Michele Menani og Paco Castagna.

Paco Castagna er en særdeles underholdende kører, og en kører der elsker at give publikum et godt show. Derudover er Paco Castagna en dygtig speedwaykører, der altid er i godt humør, hvilket smitter af på stemningen blandt holdkammeraterne i ryttergården.

Holdleder for Nordjyske Elite Speedway, Janus Millard, er glad for at Paco Castagna fortsætter på holdet i 2022:
“Paco nåede at køre tre matcher for os i år og gjorde det godt, så det er selvfølgelig helt naturligt for os at forlænge med ham. Udover at være en meget underholdende kører på banen, så har han også en fantastisk personlighed og et godt humør, som er med til at skabe god stemning uden for banen”, udtaler holdleder, Janus Millard.

Næste kører i truppen til sæsonen 2022 afsløres i næste uge, onsdag den 17. november.