Region Varde Elitesport har indgået kontrakt med Timo Lahti

Region Varde Elitesport er glade for at meddele, at klubben fra indgået kontrakt med den stærke og rutinerede finne Timo Lathi.

Lathi, der efterhånden er blevet 29 år, har gennem årene kørt mange løb i den danske liga og har tidligere gjort en særdeles god figur netop på banen i Outrup.

Senest i 2021 hvor han for Nordjyske Elite Speedway scorede hele 22 points og var virkelig hård mod RVE.

Timo Lathi udtaler: ”RVE er min første kontrakt i 2022, hvor jeg også skal køre i Polen og Sverige, og jeg forventer snart, at der er styr på kontrakt i de ligaer. Den danske superliga har høj prioritet for mig, og der har været tilbud fra flere klubber. Men det var meget let for mig at beslutte mig for RVE, klubben ledes af dygtige og ordentlige mennesker, og det betyder meget for mig, at ”Et ord er et ord”. Brian (Møller Skydt red.) og jeg har haft mange samtaler, og jeg kan lide de planer, han og klubben har med mig. Og så må jeg bare sige, at banen i Outrup passer mig virkelig godt, faktisk vil jeg sige, at det er den fedeste bane i Danmark. Jeg glæder mig til at vise mig frem på holdet og for fans og publikum.”