Region Varde Elitesport offentliggører 2 kørere til sæson 2023

Tim Sørensen og Michael Palm Toft kører for RVE i sæson 2023

 

Region Varde Elitesport offentliggjorde i forrige uge, at de har skrevet kontrakt med Tim Sørensen og Michael Palm Toft for næste sæson. Om Tim Sørensen skriver RVE på deres Facebook-side:

“Tim Sørensen har udviklet sig kolossalt i sine år i RVE, og har nået et højt sportsligt niveau, og er samtidig blevet publikums darling på Varde Motor Arena i Outrup. RVE Fans elsker Tim Sørensen ikke mindst pga. Tims evige fight og aggressive stil, og selvfølgelig fordi Tim er en god fyr som vi holder af. Tim Sørensen har leveret en stabil indsats både i SpeedwayLigaen og på 1. div. hvor det blev til en guldmedalje.”

 

Se opslaget her

 

Michael Palm Toft har de senere år kørt for diverse engelske hold, og kørte ligeledes et par matcher for Holsted Tigers i forrige sæson. I kommende sæson tørner han ud for Region Varde Elitesport. Om hans skifte til RVE siger Palm Toft:

 

“Jeg havde faktisk flere muligheder for at tegne kontrakt med en dansk klub men valget faldt på Region Varde Elitesport. Det er en super seriøs og veldrevet klub med ambitioner om at tilhøre toppen af Dansk Ligaspeedway. Og med de planer og visioner Brian ( Teammanager Møller Skydt ) har præsenteret for mig kan jeg bare sige at jeg glæder mig. Både jeg og klubben vil køre om medaljer, og jeg glæder mig virkelig til at vise mig frem for publikum og fans på Varde Motor Arena som er et sted jeg altid har været glad for at komme.

Banen passer godt til min stil. Jeg er den type kører der aldrig giver op, og fighter for alle points. Det ved jeg publikum i Outrup sætter stor pris på.
Jeg er sikker på både jeg og RVE får en spændende sæson og jeg ser meget frem til samarbejdet.”
Se opslaget her