Salgs- og leveringsbetingelser

Processen, kort:

  1. Ved bestilling fremsendes faktura til betaling 8 dage netto kontant.
  2. Når betaling er registreret, pakkes kassen med billetter og øvrigt bestilte ydelser og produkter.
  3. Det bestilte leveres typisk 4 – 10 dage efter betaling er registreret.

Betaling og levering

Fysiske billetter og andet pakkes og sendes når betaling er registreret. Det skyldes at billetter der anvendes til entre, udlevering af mad- og drikkevarer har værdi af de enkelte ydelser banen og kan derfor ikke udleveres før betaling har fundet sted.

Såfremt bestilling er sket kort før planlagt anvendelse, opfordres til hurtig betaling, således at det bestilte kan fremsendes inden planlagt anvendelse.

Faktura fremsendes af Leadkompagniet, på vegne Speedwayligaen.

Betaling med frigørende virkning kan udelukkende ske til Leadkompagniet iht. de informationer der er oplyst på fakturaen

Omveksling

Billetter og andet i relation til speedway-oplevelsespakker kan ikke ombyttes til kontanter eller byttes til andre varer.

Gyldighed.

Billetter til entre, øl og pølse der indgår i speedway-oplevelsespakker, gælder i to sæsoner. Det betyder altså at billetter købt i sæson 2022, gælder til ligaløb i sæson 2022 og 2023.

Bestilte ekstraydelser, som eksempelvis rundvisning med guide, foredrag, telt, kør-selv, ekstra forplejning eller andet, gælder udelukkende til den bestilte dag og tid som fremgår af ordrebekræftelser og anden relateret korrespondance.

Ændring af ekstraydelser

Bestilte ekstraydelser, som eksempelvis rundvisning med guide, foredrag, telt, kør-selv speedway, buskørsel, ekstra forplejning eller andet, gælder til det sted, på den bestilte dag og tid som er aftalt. DMU, Speedwayligaen, den enkelte ligaklub og Leadkompagniet bestræber sig naturligvis på fleksibilitet og vil håndtere alle ønsker om ændringer professionelt. Men det understreges at eventuelle ekstra omkostninger, en ændring fra købers side, påfører afvikling af den bestilte ekstraydelse, afholdes af køber alene, samt at denne ekstraomkostning skal være betalt inden ekstraydelsen afvikles/leveres.

Konkrete eksempler på ændringer:

Dato for arrangement med Speedwayguide, kan ændres indtil tre uger før planlagt afvikling. Aflyses arrangementet mindst tre uger før afvikling, har kunden et lignende arrangement til gode. Dette arrangement skal dog afvikles senest et år efter første planlagte afvikling. Der sker ikke refusion af betaling.

Fortrydelsesret.

Der ydes ingen fortrydelsesret på køb af oplevelsespakker og relaterede ydelser og produkter. Dette gælder uanset hvordan bestilling er foretaget.

Spørgsmål til et hvilket som helst køb i relation til Speedway-oplevelsespakker kan stiles til: