Sam Jensen klar for Nordjysk Elite Speedway

Nordjysk Elite Speedway og Sam Jensen har indgået kontrakt for sæson 2022. Sam Jensen er i 2022 kategoriseret som C-kører.

24-årige Sam Jensen kommer til Nordjysk Elite Speedway fra Holsted Tigers, som blev danmarksmestre i 2021. Bortset fra et enkelt år i Holstebro Elite Speedway i 2016 har Sam alle dage været tilknyttet Holsted Speedway Klub og Holsted Tigers. Efter de mange år i Holsted føler Sam Jensen, at der skulle ske noget nyt i hans speedwaykarriere:

“Jeg skifter til Nordjysk Elite Speedway, fordi jeg føler, at jeg trænger til at prøve noget nyt i min karriere. Jeg har kørt i Holsted i 18 år og har været rigtig glad for det, men jeg føler, at tiden er kommet til at komme til en ny klub, hvor jeg forhåbentligt kan udvikle mig endnu mere”, udtaler Sam Jensen.

Sam Jensen håber, at han kan være med til at få Nordjysk Elite Speedway med frem i den sjove del af tabellen i Metal Speedway League i 2022:

“Jeg forventer, at vi får en god sæson i 2022. Jeg tror på, at Janus (holdleder) og Karsten (assisterende holdleder) får stablet et rigtig godt og nuanceret hold sammen til den kommende sæson. Forhåbentlig kan jeg være med til at få Nordjysk Elite Speedway med frem i den sjove del af tabellen”, udtaler Sam Jensen.

Slutteligt har Sam Jensen rosende ord til Nordjysk Elite Speedways A-kører Leon Madsen:

“I 2016 var jeg lånt ud fra Holsted til Holstebro Elite Speedway i Metal Speedway League, hvor jeg kørte sammen med Leon Madsen, som nu er A-kører i Nordjysk Elite Speedway. Leon Madsen var en rigtig god kaptajn i Holstebro, og vi havde gode snakke omkring bl.a. setup på cyklen”, afslutter Sam Jensen.

Holdleder Janus Millard glæder sig over, at Sam Jensen er at finde i Nordjysk Elite Speedway i 2022:

“Der er ingen tvivl om, at Sam Jensen for få år siden var et af de store talenter i dansk speedway. En DM-titel på 80cc og igen i U21 regi fortæller alt om talentets størrelse. Desværre er Sams udvikling de sidste år gået lidt i stå, men han viste i Super Finalen, at han stadig kan køre rigtig stærkt. Nu har Sam valgt, at det er tid til at prøve noget nyt efter stortset at have kørt hele sit liv i Holsted, og vi er meget stolte over, at han har valgt at fortsætte hos Nordjysk Elite Speedway. I Sam Jensen er jeg sikker på, at vi har fået den stærke danske C-kører, som vi manglede i år, og jeg er sikker på, at hans talent vil folde sig ud hos os“, udtaler holdleder Janus Millard.