SES-Sønderjylland Elite Speedway vinder semifinale 2

SES – Sønderjylland Elite Speedway endte med at trække det længste strå, da den anden semifinale i den nye Metal Speedway League 4 blev afviklet her til aften på Vojens Speedway Center. SES tager dermed 1 point med over i den samlede stilling i Metal Speedway League, mens der er ekstra 0,75 point til Slangerup Speedway, samt 0,5 point til Esbjerg Vikings.

Vi har modtaget følgende nedtakt fra Ib Søby, SES:

I en match hvor dansk speedway viste sig frem på allerflotteste måde vandt hjemmeholdet SES – Sønderjylland Elite Speedway på Vojens Speedway Center. Holdet er nu i finalen på onsdag sammen med dagens to’er, Slangerup Speedway, samt Fjelsted Speedway og Holsted Tigers.

Finalen på Skt. Hans aften bliver kørt på Fjelsted Speedway Center, fordi fynboerne scorede 43 point i deres semifinale, mens SES kun var et mulehår fra finale-værtskabet med indkørte 42 point i aften.

Matchen viste sig hurtigt at blive en duel mellem SES og Slangerup, mens Esbjerg Vikings og GSK Grindsted kæmpede om den 3. pladsen som kun ville være et lille plaster på en svær aften.

Flere holdledere har døjet med skadede kørere, og samtidig blev årets første EM afdeling kørt i polske Bydgoszcz, hvor i øvrigt Leon Madsen sejrede.

Aftenens semifinale, der bød på mange flotte heats, blev kun skæmmet af et enkelt styrt, hvor Grindsted mistede Kevin Juhl Pedersen, som måtte en tur på skadestuen.

I heat 3 satte den dobbelte danske mester Anders Thomsen banerekord med 55,2.

Inden de tre sidste heats førte Slangerup med 38 point mod SES 35. Men i de to sidste heats fik Nordsjællænderne nul point og dermed forduftede både sejren og håbet om en finale i Slangerup.

SES gav debut til den unge tysker Norick Blödorn, som kvitterede med to point, men en anden SES-teenager, Jesper Knudsen imponerede med 12 point.

Resultat:
SES Sønderjylland Elite Speedway 42
1. Anders Thomsen 13
2. Mads Hansen 10
3. Hans Andersen 5
4. Norick Blödern 2
5. Jesper Knudsen 12

GSK Liga 21
1. Kenneth Bjerre 13
2. Adrian Cyfer 3
3. Nikolaj Busk Jakobsen 4
4. Lars Skupien 0
5. Kevin Juhl Pedersen d

Slangerup Speedway 40
1. Rohan Tungate 7
2. Michael Jepsen Jensen 9
3. Andreas Lyager 8
4. Jonas Seifert 10
5. Silas Hoegh 6

Esbjerg Vikings 29
1. Bjarne Pedersen 8
2. Sam Masters 4
3. Kevin Wölbert 9
4. Kasper Andersen 3
5. Emil Breum 5

Se heatskemaet HER
Se løbet HER

Billetterne til finalen d. 23/6-21 på Fjelsted Speedway Center bliver hurtigst muligt sat til salg HER