Sikker sejr til Region Varde Elitesport

Det blev til 2. sejr på stribe for Region Varde Elitesport, da de her til aften besejrede Nordjysk Elite Speedway med 48-39.

Vi har modtaget følgende pressemeddelse fra Thomas Valsted, pressechef for Region Varde Elitesport:

Sikker hjemmesejr til Region Varde Elitesport på Varde Motor Arena!!
Den udsatte match mellem RVE og nordjyske NES bød på flot speedway, og ikke mindst en super hold indsats fra hele RVE holdet.
Det var de samme 5 aktører som sidste uge vandt ude over Esbjerg Vikings, der havde fundet vej til Brian Møller Skydts holdkort, og det skulle vise sig at være en god beslutning.

Efter 14 kørte heats viste pointtavlen 48 – 39 i Region Varde Elitesports favør. Og den sejr kunne der ikke stilles mange spørgsmål tegn ved. Det var igen en match hvor hele holdet leverede en super holdpræstation både på banen og i ryttergården, og på nær efter matchens første heat var det med hjemmeholdet i front hele vejen igennem. Og på trods af en lang række taktiske dispositioner, og en stærk nordjysk top kunne NES ikke true hjemmeholdet denne aften på Varde Motor Arena i Outrup.

Lidt malurt i bægeret var det, at RVE´s polske A-kører Piotr ”Pepe” Protasiewicz slet ikke kunne finde melodien og kun scorede 2 points. Lad os håbe det var den off-day han skal have i år.

Til gengæld viste de øvrige 4 RVE`ere gode takter specielt i skikkelse af de unge løver Sørensen og Hellström Bängs, der leverede solide præstationer.

Hos Nordjysk Elite Speedway var aftenens topscorer Timo Lahti med hele 22 point, mens det for Region Varde Elitesport var hele 3 kørere – Tomasz Gapinski, Phillip Hellström Bängs og Tim Sørensen alle med 12+2 point.

Dagens Metal Fighter blev: Philip Hellström Bängs


Resultat:
Region Varde Elitesport 48
1. Piotr ”Pepe” Protasiewicz 2+1
2. Tomasz Gapinski 12+2
3. Aleksandr Loktajew 10+2
4. Philip Hellström Bängs 12+2
5. Tim Sørensen 12+2
Holdleder: Brian Møller Skydt

Nordjysk Elite Speedway 39
1. Timo Lahti 22+1
2. Daniel Kaczmarek 9+1
3. Erik Riss 5
4. Mikkel B. Andersen 0
5. Tobias Thomsen 3+1
Holdleder: Thomas Ramskov

Se resultatet HER