Sønderjylland Elite Speedway tager imod Holsted Tigers

Vi har modtaget følgende optakt fra Ib Søby, SES:

NICKI KLAR TIL TOPOPGØR I VOJENS

Den tredobbelte verdensmester Nicki Pedersen er med, når SES – Sønderjylland Elite Speedway på onsdag aften tager imod Holsted Tigers. Det er de to førende hold i Metal Speedway League som tørner sammen på Vojens Speedway Center, og matchen vil også afgøre hvem der får hjemmebane i årets DM Superfinale i september.

Trods et voldsomt styrt i Polen i juni, og en igangværende disciplinærsag, meldes den 44-årige Nicki Pedersen klar til køre for Holsted Tigers i det højspændte opgør onsdag aften.

– Ja, vi regner med at komme til Vojens i vores stærkeste opstilling, med Nicki, René Bach, Rasmus Jensen, Marius Nielsen og Sam Jensen, siger Holsteds holdleder Lars Munkedal.

Efter en match i juni måned, blev Nicki Pedersen idømt seks måneders udelukkelse fra al speedway på grund af usportslig adfærd, idet han var frustreret over hele tre udelukkelser i én og samme match.

Nicki Pedersen har, sammen med sin advokat, appelleret kendelsen, og har derfor en midlertidig starttilladelse.

Lars Munkedal blev ved samme lejlighed udelukket i to måneder, hvilket stadig er gældende.

SES – Sønderjylland Elite Speedway stiller også i stærkest mulige opstilling. Det bliver således med den dobbelte danske mester, og nuværende Grand Prix- kører Anders Thomsen, flankeret af Nicolai Klindt, tyske Kai Huckenbeck, og de to sønderjyske supertalenter Mads Hansen og Jesper Knudsen.

Holdopstillinger

Sønderjylland Elite Speedway
1. Kai Huckenbeck
2. Hans Andersen
3. Anders Thomsen
4. Mads Hansen
5. Jesper Knudsen
Holdleder: Ib Pedersen

Holsted Tigers
1. Nicki Pedersen
2. Rene Bach
3. Rasmus Jensen
4. Marius Nielsen
5. Sam Jensen
Holdleder: Peter Fløe Jensen

Køb din billet HER