SpeedwayLigaen indgår samarbejde med GoDream

SpeedwayLigaen og GoDream indgår samarbejde

Du kender dem sikkert fra supermarkederne og tankstationerne: De fine displays fra GoDream, hvor man bl.a. kan købe kroophold, ballonflyveture og nu også SpeedwayLigaen. Go Dream og SpeedwayLigaen har nemlig indgået et samarbejde, som begge parter forventer sig meget af.

– Vi er super glade for, vi nu får en bred distribution i hele Danmark via GoDream, fortæller en stolt Jørgen Bitsch, formand for SpeedwayLigaens bestyrelse. – Vi arbejder vedvarende på at gøre SpeedwayLigaen meget mere kendt og her er GoDream et godt tiltag i vores mål om, at alle danskere skal kende SpeedwayLigaen som et af Danmarks mest hardcore underholdningsprodukter.

Fra GoDream er partneransvarlig Lasse Hinz tilsvarende begejstret: – Speedway passer perfekt ind i vores actionoplevelser. De største stjerner er der. Speedway går fra 0-100 km/t hurtigere end Formel 1 og at komme helt tæt på dét er et fantastisk produkt for vores mange kunder landet over. SpeedwayLigaen kommer på GoDreams hjemmeside og i butikkerne i næste opdatering.