SUPERFINALE I VOJENS

Vi har modtaget følgende optakt fra Ib Søby:
Kun fire dage efter det enorme arbejde omkring årets danske VM Grand Prix, er Vojens Speedway Center klar med finalen om det danske holdmesterskab. Det skyldes det faktum, at SES – Sønderjylland Elite Speedway vandt årets grundserie i Metal Speedway League, og dermed sikrede sig værtskabet for finalen.

Onsdag den 15. september kl. 19.00

Nordsjællandske Slangerup Speedway er også direkte kvalificeret som nummer to, mens Holsted Tigers og Team Fjelsted måtte ud i en spændende semifinale i Grindsted, for at finde vej til finalen.

Det er første gang, at et hold fra Vojens Speedway Klub overhovedet er i en DM Holdfinale. Trods talrige store events har Vojens, i dansk ligasammenhæng – hidtil – ikke været succesfuld – bortset fra bronze i 2010, hvor man ikke kørte en finale.

Hele 22 nervepirrende heats skal afgøre hvor skabet skal stå.

SES – Sønderjylland Elite Speedway stiller med den opstilling som har fungeret bedst gennem hele sæsonen: Kai Huckenbeck, Nicolai Klindt, Anders Thomsen, Mads Hansen og Jesper Knudsen.

Slangerup Speedway Klub har den dobbelte Europamester – og danske hovedrolleindehaver i lørdagens VM Grand Prix – Mikkel Michelsen på holdet, sammen med Andreas Lyager, australske Rohan Tungate og den unge Silas Høgh.

Nordsjællænderne mangler desværre Jonas Seifert, som blev skadet i sidste uge. En 5. kører vil blive udtaget hurtigst muligt.

Holsted Tigers er med hele 14 mesterskaber landets meste vindende klub, og verdensstjernen Nicki Pedersen er klar til start, sammen med René Bach, Rasmus Jensen, Marius Nielsen og Sam Jensen.

Fynske Team Fjelsted er regerende danske holdmestre fra finalen i Slangerup i 2019. De mangler Peter Kildemand som er skadet, men kommer til Vojens med et spændende hold i form af Frederik Jakobsen, Jonas Jeppesen, Benjamin Basso, Marcus Birkemose og franske Dimitri Bergé.

Holdopstillinger

Sønderjylland Elite Speedway
1. Kai Huckenbeck
2. Nicolai Klindt
3. Anders Thomsen
4. Mads Hansen
5. Jesper Knudsen
Holdleder: Ib Pedersen

Slangerup
1. Mikkel Michelsen
2. Andreas Lyager
3. Rohan Tungate
4. Silas Hoegh
5. Johannes Stark
Holdleder: Kenni Trasborg

Holsted Tigers
1. Nicki Pedersen
2. Rene Bach
3. Rasmus Jensen
4. Marius Nielsen
5. Sam Jensen
Holdleder: Lars Munkedal

Team Fjelsted
1. Frederik Jakobsen
2. Jonas Jeppesen
3. Benjamin Basso
4. Marcus Birkemose
5. Dimitri Bergé
Holdleder: Thomas Søfeldt

Køb din billet HER