Svenske Joel Andersson klar for Nordjysk Elite Speedway

Nordjysk Elite Speedway og Joel Andersson fra Sverige har indgået kontrakt med hinanden for sæson 2022. Joel Andersson er til sæson 2022 kategoriseret som C-kører.

25-årige Joel Andersson har kørt speedway, siden han var 11 år. Da han blev 16 år rykkede han op på 500cc. I speedwaykredse er Joel Andersson kendt for ikke at give op, før han er kørt over målstregen.

Når Joel Andersson ikke kører speedway, arbejder han i sin fars virksomhed som tømrer og pladesmed.

Janus Millard, holdleder for Nordjysk Elite Speedway, er glad for underskriften fra Joel Andersson:

“Joel Andersson er en af de unge svenskere, jeg har fulgt i en del år efterhånden, og jeg havde faktisk forventet, at han ville blive B-kører i 2022. Så da han på kategoriseringsmødet blev C-kører, var jeg ikke i tvivl om, at han skulle til Nordjylland”, udtaler Janus Millard.

Joel Andersson ser frem til at køre for Nordjysk Elite Speedway i den danske speedway liga:

“Jeg fik et positivt indtryk af klubben, da jeg blev kontaktet. Så det føles rigtigt godt at have skrevet kontrakt med Nordjysk Elite Speedway. Jeg håber, vi får en god sæson i 2022. Generelt glæder jeg mig til at køre i den danske speedway liga”, udtaler Joel Andersson.

Med Joel Andersson på kontrakt til sæson 2022 har Nordjysk Elite Speedway C-kørerne på plads til 2022 som består af Sam Jensen, italieneren Paco Castagna, sloveneren Matic Ivacic og svenskeren Joel Andersson.

Holdleder Janus Millard er en tilfreds mand, når han ser på hvilke C-kørere han og assisterende holdleder, Karsten Schmidt Jørgensen, har til rådighed i 2022:

“I det hele taget er jeg meget tilfreds med de fire C-kørere, vi nu har i truppen. Det bliver en plads, vi kommer til at stå stærkt på”, afslutter Janus Millard.