Tæt finalematch i Fjelsted

Finalen i Metal Speedway League 4 køres onsdag i Fjelsted mellem hjemmeholdet, SES, Slangerup Speedway og Holsted Tigers. Der er lagt op til en tæt match mellem de godt kørende hold, der alle har potentialet til at vinde finalen.
Onsdag aften kan man se frem til at opleve topkampen mellem bl.a. Fjelsteds Peter Kildemand, Holsteds Nicki Pedersen, SES’ Anders Thomsen samt Slangerups Michael Jepsen Jensen.

Med den nykårede danmarksmester, Anders Thomsen og et ellers godt hold, kan SES på papiret nemt ligne en favorit til at vinde finalen. Men man skal heller ikke underkende Holsted Tigers, der har haft en god sæson og i øjeblikket fører Metal Speedway League.

Samtidig er det første gang, at Slangerup Speedway deltager i en cup, og med sulten for at vinde har man sat et stærkt hold, som man mener, kan give de andre kamp til målstregen. I Semifinalen var Jonas Seifert-Salk meget overbevisende, ligesom man igen kan se frem til at se Silas Hoegh, der bestemt kan lave en overraskelse i finalen.

Team Fjelsted kan samtidig have den afgørende hjemmebanefordel, mens de er meget bevidste om, at man ikke skal undervurdere nogle af de gæstende modstanderhold. Hjemmeholdet er dog sikre på, at de kan vinde finalen, men at det bliver en meget tæt match.

Matchen er programsat til kl. 18.30, og der skal købes billetter på forhånd HER

HUSK! Corona-pas skal fremvises ved indgangen. Metal-medlemmer kommer gratis ind inkl. 1 ledsager.

Holdopstillinger

Team Fjelsted
1. Benjamin Basso
2. Dimitri Bergé
3. Frederik Jakobsen
4. Peter Kildemand
5. Marcus Birkemose
Holdleder: Thomas Søfeldt

Sønderjyllands Elite Speedway
1. Nicolai Klindt
2. Anders Thomsen
3. Kai Huckenbeck
4. Mads Hansen
5. Jesper Knudsen
Holdleder: Ib Pedersen

Slangerup Speedway
1. Rohan Tungata
2. Michael Jepsen Jensen
3. Andreas Lyager
4. Jonas Seifert – Salk
5. Silas Hoegh
Holdleder: Kenni Trasborg

Team Holsted
1. Nicki Pedersen
2. Rene Bach
3. Rasmus Jensen
4. Marius Nielsen
5. Sam Jensen
Holdleder: Lars Munkedal

Vel mødt!