Thomas Jørgensen forlænger med 2 år

Det er med stor glæde, at Nordjysk Elite Speedway kan afsløre, at de er nået til enighed med Thomas Jørgensen om en kontraktforlængelse. Den nye aftale glæder for 2022 og 2023.

I 2022 er Thomas Jørgensen kategoriseret som B-kører.

29-årige Thomas Jørgensen er oprindelig fra Aalborg og er dermed en af deres lokale nordjyske kørere på holdet. I Nordjysk Elite Speedway er det vigtigt at have danske og gerne lokale kørere på holdet. I den kontekst rammer Thomas Jørgensen plet. Derudover er Thomas Jørgensen en fantastisk dygtig speedwaykører, der over årene har udviklet sig til en stabil kører, som man altid kan regne med. I 2021 kørte Thomas Jørgensen 6 ud af 8 matcher for Nordjysk Elite Speedway – 5 matcher i Metal Speedway League og 1 match i ligacuppen.

Hovedpersonen selv er også glad for at have sin danske klub på plads, og fortæller hvorfor valget faldt på Nordjysk Elite Speedway:

“Jeg har valgt at forlænge kontrakten med Nordjysk Elite Speedway, da det er en klub, som har en stor fremtid foran sig, og det vil jeg gerne være en del af. Denne sæson har været en slags testsæson for os. Det er vigtigt, at vi i næste sæson er helt klar fra heat 1”, udtaler Thomas Jørgensen.

Thomas Jørgensen håber og tror på, at Nordjysk Elite Speedway kan blande sig i topstriden i 2022 og udtaler:

“Jeg håber og tror på, at vi har store chancer for at komme med i slutspillet. Når først man er i slutspillet kan alt ske. Jeg satser på en medalje til klubben. Men for at vi overhovedet har en chance for at komme i slutspillet, så skal vi holde kablet stramt igennem hele sæsonen”, udtaler Thomas Jørgensen.

Holdleder i Nordjysk Elite Speedway, Janus Millard, ser et kæmpe potientielle i Thomas Jørgensen og er meget glad for kontraktforlængelsen:

“Thomas Jørgensen er en meget vigtig brik for Nordjysk Elite Speedway. Han er i mine øjne en af de mest interessante B-kørere overhovedet og et naturligt samlingspunkt på holdet, så vi er selvfølgelig meget glade for, at han bliver i Brovst. Thomas står overfor sin måske vigtigste sæson i sin karriere. Det er nu samarbejdet med hans chefmekaniker/mentor Bjarne Bøgh for alvor skal bære frugt, og det er nu, han for alvor skal slå igennem i Sverige eller Polen. Thomas er ekstremt fokuseret omkring sin kost og fysiske træning, og jeg er ikke i tvivl om, at han kan udvikle sig til en af de allerbedste danske kørere” udtaler Janus Millard.

Med Thomas Jørgensen har Nordjysk Elite Speedway den første B-kører på plads til sæson 2022. Næste kører i truppen til 2022 afsløres i næste uge, onsdag den 8. december.