Tobias V. Thomsen forlænger med to år hos Nordjysk Elite Speedway

Den første kører, Nordjysk Elite Speedway kan offentliggøre til den kommende sæson, er den lokale Brovst-kører Tobias V. Thomsen. Nordjysk Elite Speedway og Tobias V. Thomsen er blevet enige omkring en kontraktforlængelse, således parterne har papirer på hinanden i 2022 og 2023.

I 2022 er Tobias V. Thomsen kategoriseret som D-kører.

27-årige Tobias V. Thomsen er i den grad en af de lokale kørere i Brovst og Nordjysk Elite Speedway. Tobias V. Thomsen er opvokset ganske få kilometer fra Sparekassen Vendsyssel Speedway Arena i Brovst og har altid kørt for deres moderklub, Brovst Speedway Club, på divisionsplan. I ligasammenhæng har Tobias V. Thomsen optrådt for Holstebro Elite Speedway, som desværre ikke er med i ligaen længere, samt Region Varde Elitesport. Da Nordjysk Elite Speedway så dagens lys vendte Tobias V. Thomsen hjem til Brovst for at køre ligaspeedway i stamklubben.

Derfor var det også helt naturligt for Tobias V. Thomsen at forlænge kontrakten med Nordjysk Elite Speedway:
“Jeg syntes, det falder mig naturligt at forlænge kontrakten med Nordjysk Elite Speedway, som er eliteafdelingen i min moderklub, Brovst Speedway Club. Det ligger lidt i kortene, at det er her, jeg hører til. Jeg har lokale sponsorere samt familie og venner i og omkring Brovst. Når det så er sagt, så er Nordjyske Elite Speedway et spændende projekt, som jeg gerne vil hjælpe til tops i dansk speedway. Og jeg tror på, at jeg kan hjælpe klubben i den retning”, udtaler Tobias V. Thomsen.

Tobias V. Thomsen håber og tror, at Nordjysk Elite Speedway i 2022 kan opnå en topplacering i Metal Speedway League:
“Når hjelmen bliver trukket over hovedet, er det kun guld og 1. pladsen, der tæller. Dette er min målsætning med klubben. Om det sker i 2022 eller 2023 må tiden vise, men jeg er sikker på, at det sker på et tidspunkt”, afslutter Tobias V. Thomsen.

Tobias V. Thomsen bliver den eneste D-kører i Nordjysk Elite Speedway i 2022. Derfor har holdleder staben høje forventninger til Tobias V. Thomsen og hans udvikling:
“Vi har været i kontakt med en lang række D-kørere de sidste måneder, men af forskellige årsager har det ikke været muligt for dem at skrive kontrakt med os. Derfor bliver Tobias V. Thomsen vores eneste D-kører i 2022, som vi til gengæld har meget høje forventninger til. Tobias skal over de kommende år udvikle sig til først at blive C-kører og derefter B-kører. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at han har et kæmpe potientiale i sig, som vi ikke har set udfolde sig endnu. Det bliver en af min og Karstens fornemmeste opgaver at hjælpe ham med dette de kommende år”, udtaler holdleder Janus Millard.

Næste kører i truppen til sæsonen 2022 afsløres onsdag den 3. november.