Ulrich Østergaard er tilbage i Brovst

Nordjysk Elite Speedway har skrevet kontrakt med B-kører Ulrich Østergaard. Kontrakten gælder for sæson 2022.

40-årige Ulrich Østergaard kørte nogle af sine første omgange på 500 cc i Brovst Speedway Club og har tidligere i karrieren kørt liga speedway for klubben. Ulrich Østergaard har i løbet af årene kørt for andre danske klubber, ligesom han har kørt for mange klubber i England. Derfor er det en meget erfaren kører, Nordjysk Elite Speedway får ind i truppen, men selvom alderen er 40 år, så har Ulrich Østergaard store ambitioner og mål med skiftet til Nordjysk Elite Speedway:

“Jeg skifter til Nordjysk Elite Speedway, fordi jeg synes, det er et fedt projekt der er gang i deroppe. Der er nogle mega gode mennesker i klubben, der gør en ufattelig masse for klubben, og det kunne jeg godt tænke mig at være en del af igen. Jeg har jo også kørt for Brovst i mine første spæde år på 500 cc, og jeg har altid været rigtig glad for det. Mine forventninger er helt klart, at vi skal forbedre placeringen i Speedway Ligaen i forhold til 2021, og jeg vil forsøge at hjælpe holdet til finalen, for selvom vi er “nye” i Speedway Ligaen, så fortjener klubben at køre med om de sjove pladser, og det vil vi alle i klubben jo så gerne”, udtaler Ulrich Østergaard.

Ulrich Østergaard var desværre udsat for en voldsomt styrt i England tidligere på året, hvilket fik sat en stopper for resten af hans 2021-sæson. Inden styrtet var Ulrich Østergaard rigtig godt kørende i England og kørte mange point ind for sine to klubber i England. Genoptræningen går planmæssigt fremad, og Ulrich Østergaard er meget opsat på at gøre det godt for Nordjysk Elite Speedway i den danske speedway liga i 2022:

“Indtil min skade havde jeg et kanon 2021 i England, hvor jeg kørte godt i begge ligaer derovre. Derfor vil jeg gerne ud at køre en masse i Danmark i 2022. Jeg satser alt i næste sæson, og jeg vil mega gerne bevise mit værd for klubben og vise publikum på Sparekassen Danmark Speedway Arena i Brovst, hvad jeg kan. Jeg satser jo klart på at få nogle chancer for at bevise mit værd, og jeg vil investere mange penge på mit grej her i vinter. Jeg vil forsøge at underholde publikum samtidig med, at jeg forhåbentlig scorer mange point for klubben. Derudover vil jeg hjælpe og løfte holdet i både medgang og modgang”, udtaler Ulrich Østergaard og afslutter med ordene:

“Bring on 2022 – Jeg glæder mig helt vildt til at trække i NES/Brovst vesten igen”.

Holdleder i Nordjysk Elite Speedway, Janus Millard, ser Ulrich Østergaard som en stor gevinst for hele holdet:

“Ulrich Østergaard kommer ind på holdet med en enorm erfaring og en enorm vilje til overføre den form, han viste i England i år, hvor han var den klart bedste dansker, til den danske liga. Derudover har det været fedt at mærke, hvor opsat Ulrich har været på netop at køre i Brovst/Nordjysk Elite Speedway, hvor han tidligere har gjort det så godt. Med Thomas Jørgensen og Ulrich Østergaard har vi nu to stærke og erfarne danske B-kørere, hvilket er en klar forstærkning i forhold til 2021”, udtaler Janus Millard.

Næste kører i truppen til 2022 afsløres i næste uge, onsdag den 15. december.