Wölbert fortsætter hos Vikings

Der bliver også i 2022 et tysk islæt i ryttergården på Granly Speedway Arena, hvor Kevin Wölbert igen bliver en del af holdet for Esbjerg Vikings.

Efter tilføjelsen af Gregorz Zengota kan holdleder Tom Paarup Madsen løfte sløret for endnu en B-kører til den trup, der i 2022 skal forsvare vikingeborgen på Granly Speedway Arena. Tyske Kevin Wölbert bliver igen en del af mandskabet, og holdlederen tror på, at han får endnu mere fra den stabile tysker.

– Kevin er bare en god mand at have på holdet, og han er traditionelt garant for en ganske pæn mængde point lige meget, hvor han kører. Sidste sæson var lidt sværere for ham, da han var noget ramt på mulighederne for at træne på grund af Corona, så derfor tror vi faktisk, at der er meget mere i ham. Han er topseriøs, og så er han bare et sympatisk bekendtskab, der er helt vestjysk i sin væremåde. Vi tror på, at han kan gå ind i den hårde konkurrence, som vi vil skabe, konkluderer holdleder Tom Paarup Madsen, som umiddelbart er tæt på at have holdet helt på plads.

– Med Kevin Wölbert har vi fire gode B-kørere, og der står vi stærkt. Niels-Kristian Iversen er vores naturlige valg som dansk A-kører, og vi tror på, at han kommer godt igen, og så er vi lige på trapperne med at offentliggøre unge kørere, der kan tage kampen op med Dawid Rempala. Det er tegningen til et spændende hold med en fornuftig blanding af danskere og udlændinge, og så kigger vi på, hvor meget mere, vi får brug for. Der kommer selvfølgelig en A-kører mere også, men vi har generelt en god mavefornemmelse med den her trup.