Zengota er viking i 2022

Esbjerg Vikings har sikret sig et erfarent og velkendt navn til den kommende sæson, hvor Gregorz Zengota bliver en del af truppen.

Med stærke, danske navne som Jonas Jeppesen og Matias Nielsen er Esbjerg Vikings godt kørende, hvad angår B-kørere, og der kommer markant konkurrence på den post. Det sker i skikkelse af Gregorz Zengota, og holdleder Tom Paarup Madsen er meget tilfreds med denne tilføjelse til truppen.

– Det er en gennemrutineret herre, der har været A-kører en årrække, og han har erfaring fra de største scener med både lands- og klubhold. Det er samtidig en kører, der har et godt kendskab til de danske baner, og vi har også prøvet at have ham som modstander, hvor han har gjort ondt på os. Vi havde hentet ham i den seneste sæson, da Niels-Kristian Iversen var skadet, men da matchen blev udsat, fik han i stedet mulighed for at køre andetsteds. Nu glæder vi os over, at Zengota bliver en del af holdet, siger Tom Paarup Madsen, som tror på, at den store konkurrence er med til at skærpe alle.

– Vi går meget op i at have en dansk stamme, og vi har brugt tid og kræfter på at gøre kørere klar til næste skridt i 1. division, og nu skal de tage næste skridt på liga-niveau. Det forventer vi også, at de gør, og så har vi stærke udenlandske kørere, der kan tage kampen om, så vi får den konkurrencesituation på holdet, som vi vil have. Zengota er ikke hvem som helst med flere medaljer for polske landshold, så det er et rigtigt godt kort at have i truppen.